Time go get fit ! – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Time go get fit !

IMG_4907
Grönt té och kik i modetidningar, perfekt avslutning på denna söndag. Imorgon ska jag iväg till mitt nya jobb för att gå igenom lite saker och skriva under papper osv, känner mig otroligt peppad. Något mer jag är peppad över är att gymma ?! (HÖR OCH HÄPNA!!) Yepp, gymkort skall införskaffas inom några dagar och det är dags att komma i bättre form. Denna våren kommer vara fullspäckad med jobb, träning och .. studier. (“råkat” söka in till en massa kurser.. tur nog distans och flex.. hihi) Jag är inte bitter för de, älskar när det händer mycket och känner att jag äntligen tar tag i saker jag lagt åt sidan många gånger. Detta år kommer bli MITT år! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sannawester

  Svar till Paula: Åh va skoj, jag försöker hitta inspiration och motivation på massa träningsbloggar och instagram, super bra!

 2. paulaklingberg89

  Ska bli kul att följa din träning. Har precis börjat jag också. Motivationen kommer och går verkligen. :((

 3. sannawester

  Ja, det kommer vara en blandning mellan mode och träning här tänkte jag! Jag ska först läsa Engelska 6 och sedan sälj och inköpskurser. 🙂

 4. sannawester

  Gud va roligt att ni kommer hänga på denna “resa”, jag kommer att ge er alla tips jag kommer över och snygga träningskläder – ABSOLUT!! Sen kommer jag försöka ge er tips på kost, dock är jag inte så duktig på det där än och kommer nog mest äta “riktig” mat, inge skräp eller snabbmat, utan hemmalagad och nyttig. Jag ska alltså INTE gå på någon diet eller liknande.
  Ella: Jag ska träna för att må bättre och blir starkare i kroppen ! 🙂

 5. lindahaglund1991

  Massor av tips på övningar för t.ex rumpa och mage, och kost, vad du kommer äta när du tränar. Allt sånt måste du skriva om!!! 😀

 6. fridajjonasson94

  åh ja!!! Du får komma med lite tips på snygga träningskläder . jag har noll inspiration till träning just nu så snygga kläder vore ju en start! 🙂

 7. hundraprocentella

  Du kommer klara de galant! Håller med ovanstående, ska bli kul att följa din resa, även om jag inte riktigt förstår varför du ska träna, du är ju super smal och snygg!!! 😀

 8. emmamelin

  Du är så duktig om du klarar allt de där.. pjuh. jag klarar knappt av att studera och träna regelbundet.. haha. Ska bli kul att följa din blogg under din träningsperiod!