Early morning – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Early morning

PicMonkey Collageddd
Old random morning pictures.
Godmorgon. Kan inte minnas när jag gick upp såhär tidigt senast.. Eftersom jag oftast jobbade eftermiddag/kväll på mitt gamla jobb, så “behövde” jag aldrig gå upp före typ 10.. Så det blir en liten omställning. Men jag är faktiskt ovanligt pigg denna morgon och riktigt taggad för att jobba. Sen är det ju bara att vänja sig med att gå upp 06.45 VARJE vardagsmorgon hädanefter! 😀 Nu ska få i mig frukost, sedan ut och värma upp bilen och brumma iväg till jobbet. Hörs i eftermiddag! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.