Rose Gold Sneakers – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Rose Gold Sneakers

image3xxl
Shoes from Asos, HERE
Dessa är påväg hem till mig. I LOVE THEM!!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sannawester

    Svar till Emma: Ja, jag fick tag på dom. 😉 Beställde dom för flera dagar sedan faktiskt! Kommer nog BO i dom i vår, hihi! Japp, har anmält mig men inte fått någon mer information. Har du ? 🙂

  2. emmamelin

    Ååh, fick du tag på dem! Jag dör snygghetsdöden, såå snygga!! De var slut i min storlek när jag skulle klicka hem dem här om dagen och nu är de helt slut! Får hoppas att de kommer in igen 🙂 Du får lägga upp en bild på dem sen när du har fått hem dem 🙂 Har du anmält dig till middagen på måndag förresten och har du fått någon mer information? 🙂

  3. johannalustig

    roseguld är så jädrans hett just nu, så förstår varför du inte tvekade på dessa snyggingar. blir nog ett köp här med!