Beauty – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Beauty

collageddd
Tre skönheter som kommit in på H&M. Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken jag ska slå till på. Vilken tycker ni?
 
Nu har jag kommit hem från jobbet. ÄLSKAR mitt nya jobb. Dock även skönt med fredag och helg, det ska jag fira med ett stort glas rött i soffan under täcket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sannawester

    Svar till Emma: Okej, jag kan inte heller, har fullt upp i helgen och jobbar 8-17 på måndag, så får helt enkelt träffa henne på middagen! 🙂 Ja, men de låter kanon bra, vilken tid ska vi säga då? 🙂

  2. emmamelin

    Sv: Ja det förstår jag att du kommer bo i dem 😛 Ja, jag fick också mail från Maria, men jag är i Jönköping i helgen så jag skrev att jag inte kunde. Jag har bara skypat med henne, jättemysig tjej! Så en fika hade nog varit himla trevligt tror jag 🙂 Jag passade på att fråga om måndag också och det är fördrink kl 19 och sedan börjar middagen vid kl 20 🙂 Vad tycker du, ska vi kanske ses där utanför Nosh and Chow lite innan kl 19 och gå in tillsammans för en fördrink :)?