Dionysus – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

Dionysus

Denna väskan verkar inte försvinna från mina tankar.. Främst den helsvarta, beiga eller den med klassiska mönstret. Eller varför inte i den tuffa blåa eller en rosa (som inte är med på bilden). Så satans snygg och jag hade mer än gärna slängt den över min axel i vår! Känns som den lilla modellen skulle vara rätt för mig, då jag redan har min Faye bag som är nästintill identisk modell som denna. 

Well gorgeous, come to mama.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tuuli

    så fint!! -Vill förresten passa på att tipsa dig om a jag har en månadensblogg tävling på min blogg, den finns länkad under min header! min blogg: nouw.com/tuuli

Annons