Missing – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

Missing

Denna torsdagskväll har jag kikat igenom lite gamla bilder från i somras och oj så mycket jag behöver solkysst hy, värme, solsken, ett glas rosé, och en semester med sambon! Det sistnämnda är ju som sagt bokat.. Men hallå 122 dagar kvar (japp, jag har en nedräkningsapp, hehe) så dit är det ju en evighet. Jag behöver våren omgående!

Nåväl, det är åtminstone fredag imorgon så det är alltid något att glädjas över när vädret inte är på topp. Denna helgen kommer nog vara rätt lugn och endast spenderas hemma, för om 1 vecka kommer min mamma, iiiih! 😍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons