4 days to go! – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

4 days to go!

Min sambo tog sin kandidatexamen i Juni, och en av presenterna han fick av mig, var en resa till Prag i September. Nu är tiden här, och på lördag flyger vi ner till Prag för en weekend i denna fantastiskt fina stad, bara jag och han. Hoppas min nya kamera hunnit komma också, (beställde den igår, wiiie!) för då kommer jag att fota massa massa massa. Ska under veckan googla fram vilka restauranger som är bäst, och vad vi inte får missa att se/besöka! Även sugen på lite shopping, så hoppas utbudet är okej iallafall! Har ni några tips? Hit me! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.