Garderobs favoriter – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

Garderobs favoriter

Jag är en person som verkligen avskyr att frysa, och ändå känns de som jag jämt gör de. Så varma jackor till både hösten och vintern har införskaffats, och denna goding ovan kommer klickas hem vid löning för att vara helt redo när vintern slår till. Sen har jag även köpt en fake pälsjacka som jag ska visa er direkt den landar i brevlådan, iiih, så fin!

Tröjan och jeansen är favoriter i min garderob just nu, och båda är från H&M. Bootsen är nyinköpta från Vagabond och kan inte säga annat än att jag kommer bo i dom tills mina fötter behöver varmare skor. En ny halsduk från Acne kommer att köpa snart, min svarta har bytt färg till typ grå/svart, och då är de nog dags att köpa en ny. Dock har Acne typ gjort två modeller istället för en?! En dyrare som är större och en mindre (än den jag har) för samma pris som mina gamla.. hmm. Får se vilken det blir!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons