Home again – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

Home again

Idag vaknade vi sent, gick ner och åt frukost, och sedan packade vi ihop våra saker och checkade ut. Flygresa på 1:55 timme senare landade vi på Arlanda och har sedan dess bara kört hemåt, packat upp och legat i sängen. Skönt att vara hemma, men oj va jag älskar att resa! Så en ny resa planeras redan, det står mellan Rom, Venedig, London eller Paris. Riktigt svårt då jag vill se alla fyra städer precis lika mycket! 😍

Men först, tillbaka till vardagen och jobb imorgonbitti! En fullspäckad vecka med träning och bloppis. KUL!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons