NEW YOOOORK! – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

NEW YOOOORK!

Wow. Inatt när vi fick egentid tillsammans, jag och maken, så bokade vi en resa till New York i April/Maj. Visst, lite läskigt att resa 8+ timmar med en (då 5 månaders) bebis. Tur nog direktflyg! Men vi känner vår pojke bra, och tror/hoppas det kommer gå galant. En vecka ska spenderas med att utforska NY då jag aldrig varit där, första gången i USA faktiskt. Iiiih! Ska bli fantastiskt att åka med min lilla familj och upptäcka (för mig) nya platser.

Gick även in direkt och bokade tid för pass för Enzo, och det var nog tur.. För första tiden var i slutet av Februari. Pjuh! Haha, ska bli kul att se hur de passet blir.. Hur gör man ens med en sån liten bebis som inte kan sitta själv? Tar fotot liggandes? Sittandes i mitt knä? Spännande!

Sen ska vi även beställa hem en resevagn, som kan tas som handbagage och som är så pass bekväm att han kan ligga i mycket eftersom vi kommer att promenera väldigt mycket i NY. Står mellan två – Babyzen Yoyo+ och Ergobaby Metro, men tror det kommer falla på den sistnämnda då den har fullt liggläge och den andra har bara “viloläge”. Känns bäst på en sån liten pluttis.

Tror jag måste googla typ “resa med spädbarn” också, för att få alla tips som man kan behöva, haha. Någon som sitter inne på några bra tips? Hit me!

Lägligt nog så var det någon som blir två månader idag, så det är vår present till honom. <3

16 November 2018. Dagen då du föddes och förgyllde våra liv mer än jag någonsin kunde föreställa mig. Två månader har passerat i raketfart och du är inte längre vårat lilla knyte, utan våran underbara pojke som redan har en stark vilja, nyfikenhet och en otrolig rastlösthet (hehe). Tack för att jag fick bli din mamma. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Robin Hjärtström

    Hej! Kul med vagn-dilemmat. Båda vagnar är fantastiska resevagnar men även väldigt praktiska i vardagen. Har du några frågor får du gärna höra av dig. Annars ha det så bra i New York! MVH Robin på REIREI

Annons