Full rulle – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Full rulle

Hej fina du! Här hemma är det full rulle med de sista i renoveringen, packning inför midsommar och jobb-race för att slippa sitta med inlämningar under midsommarhelgen.. och såklart gosa så mycket jag kan med E. Tänkte även sätta mig och skriva lite om våra nya sov-rutiner på den lilla herren som ni önskat!

Har ni några planer inför midsommar? Kanske någon tradition som ni har? Här blir det Dalarna. Det är därifrån jag kommer, eller är född i Göteborg men uppvuxen i Dalarna. Känns som det är “hjärtat” av midsommar, och ska bli så härligt att få komma upp dit igen och visa Enzo hur man firar midsommar på riktigt, hehe 😉

Önskar er en fortsatt fin dag <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.