Mitt egna hemmakontor – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

Mitt egna hemmakontor

Annonssamarbete med Kontorsgeneralen

Om ni undrar hur mitt kontor ser ut? Så ser ni de precis här ovanför.

Hur mycket jag än älskar att jobba hemifrån, så saknar jag ju lite att ha en arbetsplats att gå till.. eller åtminstone en arbetshörna. Så direkt när vi köper/bygger hus så ska ett rum dedikeras till just det, ett drömkontor! För att man ska kunna koncentrera sig, fokusera 110% på de arbete man gör och bara komma in i jobb-modet. Någon mer som känner så?

Sen är ju sorteringen a och o, och det måste se bra ut. Så har valt ut tre produkter som skulle hjälpa på mitt hemma-kontor, att hålla ordning och reda men samtidigt också se snyggt ut.

1 , 2 , 3

Så det ska bli väldigt härligt att få sin egna plats, istället för att som ni ser på bilden.. sitta på golvet, soffan, fåtöljen, vid köksbordet.. även om jag älskar friheten med jobbet som influencer så vill jag ge allt och tror på att jag arbetar bättre med en arbetsplats.

Behöver ni köpa hem kontorsmaterial, så tycker jag ni ska besöka Kontorsgeneralen. Deras utbud är väldigt brett och stort, och du hittar de mesta du behöver i ditt egna kontor/arbetsplats. Perfekt att kunna klicka hem allt på ett och samma ställe!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons