Tips på inredning – sovrum – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

Tips på inredning – sovrum

Annonssamarbete med Kila Möbler

Får ofta frågan om jag kan tipsa om inredning, som jag gillar, och jag ska börja bli bättre på det och faktiskt tipsa er när jag springer på något jag tycker är super snyggt!

Vi börjar med tillbehör till sovrummet. Hade vi haft ett större sovrum (vilket jag hoppas vi har inom en snar framtid!) så hade jag ju utan tvekan klickat hem någon utav dessa två att ha i fotändan av sängen. Hur snyggt är inte det? Det blir en lyxigare, “kungligare” känsla, och perfekt att lägga av sig dagens kläder (läs veckans,.. haha) istället för på golvet bredvid sängen som jag måste göra just nu pga platsbrist. Så, när vi får större sovrum SKA det finnas en sådan där! 

Vilken gillar ni bäst? Tror jag gillar den med träbenen bäst, just för att den har träben och det känns väldigt trendigt med trä. Men den översta är ju också ruskigt snygg och tror den skulle passa bättre i vårt sovrum med dom färgerna som jag har faktiskt. Haha. Så svårt val! Tur jag har lite tid på mig att bestämma mig helt, och då kan det ju såklart kommit in ÄNNU snyggare i sortimentet.

Är ni på jakt efter säng, sängramar, andra saker till sovrummet så tycker jag ni ska titta in hos Kila Möbler då dom har massa fint. Rättare sagt 16000 produkter i sortimentet! Det får ju inte missas!

Det får bli dagens tips. Och kommer att tipsa er direkt jag hittar något som jag gillar, och som jag tror ni kommer gilla! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons