Glöm inte bort! – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

Glöm inte bort!

I samarbete med Distrikstandvården

Någon mer än mig som har tandläkarskräck? Det grundar sig nog i att jag haft extrema problem med mina visdomständer när jag var runt 24-25 år, alla fyra (!!) skulle komma upp samtidigt och det blev trångt och därmed gav tandvärk och infektioner. Besökte flertal tandläkare, och förstod att de enda sättet att få bort det var att operera bort dom.. men drog mig ändå från det då det typ var en mardröm!

Men när jag en natt vaknade med 40 graders feber, kräktes av den höga febern och halva ansiktet var 3 gånger så stort.. så fick de vara nog! Tanden skulle väck, omgående! Så ringde och fick en tid samma dag att operera bort en av visdomständerna, för att ge rum till de andra.

Efter detta har jag återigen kunnat gå tillbaka till mina årliga besök hos tandläkaren utan att känna lika mycket skräck, vilket känns fantastiskt. För det är ju SÅ viktigt att ta hand om sina tänder, dom ska ju sitta där ett tag!! Så glöm inte bort era årliga besök!

Hos Distrikstandvården har korta köer, många akut-tider och moderna kliniker där ett stort fokus ligger på ett varmt bemötande. Dom erbjuder allt från allmäntandvård som undersökningar och lagningar, till akuttandvård, estetisk tandvård och specialisttandvård.

Liten påminnelse från mig till dig! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons