Flytta till värmen? – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

Flytta till värmen?

Snart är det dags att kasta av sig jeansen och gå barbent i några dagar igen. Så himla beroende av värme/sol för att känna att jag mår 100% bra. Tror minsann jag/vi behöver ta vårt pick och pack, och flytta söderut.. hur härligt hade de inte varit?!

Frågan är bara, vad ska man jobba med? Svårt att jobba med mitt vanliga jobb (ekonom) nere i t.ex Frankrike/Spanien, har ingen som helst aning om regler osv. Så isåfall får jag nog byta bana helt! Men hade ju varit coolt att lämna kylan och bosätta sig i värmen (iallafall varmare än här) året runt! 🙂

Nu ska jag ta tag i tvätten här hemma, en del som ska tvättas upp efter våra dagar i Dalarna och som ska packas ner i nästa resväska! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons