Tidiga mornar – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

Tidiga mornar

Varit vaken många timmar nu, och sitter just nu med jobb-mail och försöker styra upp de mesta innan vi åker. Hade ju varit skönt att koppla bort det helt, men kommer att jobba lite även i Spanien. 😊 Vill ju även uppdatera er!

Enzo tar dagens första nap så då får man passa på att köra ett race. Även tvätten som precis blev klar ska hängas, och en sväng till gymmet vill jag hinna med nu på förmiddagen. Tur maken är föräldraledig med mig! 😍👏🏼

Sen ska jag ta med svägerskan på ett roligt event i eftermiddag. Så kul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons