9 månader – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Annons

9 månader

Idag blir denna lilla älsklingen hela 9 månader!! Helt otroligt vad tiden sprungit i väg 😱 känns som han nyss var en liten spädis, men det är de slut på 😅 nu har vi bara en galning som klättrar överallt.

Hörni, var på ett sånt roligt event igårkväll med min svägerska som jag bjöd med. Det var hos Søstrarna Grene som idag öppnar sin flagship store inne i centrala Stockholm. Sååå himla fin butik som ni alla borde besöka!!

Vi fick 88 sekunder på att “grab and run”, alltså plocka på oss allt vi kunde få plats med i en väska, som vi sen fick ta med hem. Typ bästa upplägget/eventet jag varit på! 😍👏🏼 Fick med mig MASSA fint, speciellt till Enzos rum. Imorse när vi klev upp så fick han öppna en av sakerna, som var en gitarr. Någon blev super glad 😍❣️

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan åka in till stan för möte med Loppi ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons