Hejdå Spanien – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Hejdå Spanien

Nu börjar våran semester lida mot sitt slut, och det är med blandade känslor. Jag är en person som älskar och behöver RUTINER.. att komma tillbaka till en vardag är välbehövligt för mig och känner att denna semesterbubbla vi varit i under 7 (!!!) veckor har varit super härlig men också påfrestande! 😅 Vi har denna veckan kvar med makens semester, där vi ska få allting tvättat, sorterat, ordnat, sen är de bannemig vardag igen och jag kan äntligen få andas ut, lägga upp mina (och Enzos) dagar som “vanligt” igen och få in så mycket jobb som möjligt dom stunderna han sover.

Känns även lite vemodigt att lämna Spanien, en resa vi sett framemot sedan vi bokade den i Mars. Och att sommaren (även om den verkar kommit tillbaka några dagar i Sverige) är slut. Men som sagt så har hösten massa roligt innehåll, så inget att deppa ihop för! 😊

Vi har idag förflyttat oss från Marbella till Malaga för att ha närmare till flygplatsen då vi lyfter super tidigt imorgonbitti. Så incheckade på hotellet och givetvis tog jag nyss ett långt bubbelbad. 💦

Nu har E precis somnat i vagnen (typ enda stället som går att natta honom nu för tiden..) och vi ska nog ta oss ner och äta något i restaurangen eller beställa upp något för enkelhets skull.. 🙈

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.