Saknar fredagskänslan – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Saknar fredagskänslan

Jag i ett nötskal när man ska fota.. alltid i rörelse 😂 bjuder på den!

Klänning / Boots / Solglasögon / Skärp

Godmorgon kära ni. Då var det fredag igen, och känns som alla dagar dom senaste 8 veckorna har flutit samman och någon fredagskänsla är long gone. 😅 Men eftersom vår vardag börjar på måndag, så kommer nog nästa fredag att kännas välbehövlig då jag och E är ensamma hela dagarna igen. Men jag ser framemot det!

Har en massa roliga samarbeten som ska fotas, och det är ju de bästa jag vet!! Och några event ska gå på. Ni får följa mig på stories för att följa med lite mer i vår vardag!

Igårkväll bjöd jag med min bästa vän på ett event hos Hermine Hold.. eh, lite halvt besviken. Stod “exclusive invitation” och tänkte kanske att de skulle vara ett litet och intimt event. Men väl på plats så RASADE de in folk och den lilla lokalen blev överbefolkad så man inte kunde röra sig eller andas.. så vi lämnade efter 10 minuter bara. Trist!

Nu har jag och E varit vakna en timme och precis fått i oss frukost, och tror minsann denna lilla plutt ska sova en nap snart. Kanske ska passa på att ta en jag också 😴

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.