Samla dina lån – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Samla dina lån

Samarbete med Enklare.se

Jag måste ge tips till er som vill spara pengar på befintliga krediter, delbetalningar och lån. Det är alltså ingen uppmaning att ta nya lån, utan endast att spara på befintliga. Det är superenkelt! Du går in på Enklare.se och väljer “samla lån” , fyller i alla uppgifter om hur mycket krediter, delbetalning eller lån som du har, som du vill samla och vips så får du veta din nya månadskostnad och du sparar garanterat massvis i månaden!

Vem vill inte lägga dom pengarna på något roligt istället, som att kanske unna sig ute-lunch någon gång i månaden, köpa den där tröjan du tittat på till hösten eller lägga undan de du sparar till en drömresa nästa sommar? Jag kan iallafall komma på massvis med saker som är roligare att lägga mina pengar på än på räntor till diverse kreditföretag om jag nu skulle haft krediter/lån. Aldrig roligt att betala något till någon annan!

Så har ni kredit, delbetalningar eller lån som ligger och tickar på med ränta, in och kika hos Enklare.se om ni kan få ner just era kostnader och lägga dessa pengar på något som just du brinner för eller vill unna dig.

Ha en fortsatt fin dag <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.