En vanlig morgon – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

En vanlig morgon

Godmorgon fina ni! Jag har varit lite halvkass på att uppdatera här, men det kommer!

Inne på andra veckan efter semestern och känns som jag och E har skapat våra rutiner igen! Så idag har vi varit uppe sedan 07, ätit frukost och nu leker han i sin kökslåda (titta storie från igår 😂). Jag sitter bredvid och äter upp de sista av min frukost. Tror minsann det snart är dags för dagens första nap för denna lilla killen, samtidigt ska jag då passa på att jobba lite med mailen som jag ligger lite efter med just nu. Så en härlig tisdagsmorgon med andra ord! ❤️

Ha en fin dag! Tänkte få upp ett inlägg med Enzos 10 månaders-uppdatering under dagen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.