Uppdatera kontoret? – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Uppdatera kontoret?

Annonssamarbete med www.azdesign.se

Jag jobbar ju som ni kanske redan vet (när jag inte är mammaledig) som redovisningsekonom på ett stort företag. Jag har alltså ett hederligt kontorsjobb där jag sitter mesta delen av min arbetsdag.. borde väl stå mer såklart då jag faktiskt har ett höjbart skrivbord men när man väl är inne i jobbet så brukar dagarna swisha förbi ganska snabbt och man glömmer bort det. MEN det är otroligt viktigt att man har just rätt möbler till kontoret. För att man ska ju faktiskt vara rädd om kroppen man har fått, och jag känner ju att jag blir så himla stel av just dessa timmar sittandes. Hos AZ Design kan ni hitta otroligt mycket fina och BRA möbler till kontoret, så jobbar du på en arbetsplats där det är brist på just det.. tipsa den som har hand om inköp av just det, om deras hemsida. Kanske t.om kolla in själv efter vad du tror skulle passa dig och kollegorna, och skicka länkar till inköpsansvarige. Det blir ju mycket enklare jobb för denne 🙂

Sen vet jag från egen erfarenhet att man spenderar x antal timmar inne i konferensrummen för både interna och externa möten. Där är det liksaså, väldigt viktigt att man har bra möbler som passar kroppen och gör att man sitter bra och ordentligt. Så där tycker jag också du ska titta på just din arbetsplats, hur stolarna är inne i era konferensrum och är ni i behov av nya stolar till konferens så kolla in AZ Design!

Jag skulle vilja förändra några av våra konferensrum på mitt jobb, och göra alla helt olika med olika färger och känsla. Så får nog titta ut lite hur jag tänkte mig fram tills jag ska börja jobba igen, och ge förslaget till inköpsansvarige! Hade varit så roligt att få inreda fint på vårt annars ganska.. tråkiga kontor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.