Flyttstädning – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Flyttstädning

Annonssamarbete med Qleano

När vi i våras fick nycklarna till vår nya lägenhet, så kände vi direkt att vi inte alls var speciellt sugna på att både packa ner en lägenhet, kånka kartonger och möbler, och sedan packa upp allting.. Så vi bestämde oss för att köra på flyttfirma. Att betala för flytthjälp när man ska flytta ett helt hushåll kan ju vara det bästa valet vi gjort, haha. Bara de där att slippa bära tunga möbler och hundra kartonger.. in och ut från hissen, uh!

Har ni en flytt på gång? Jag skulle rekommendera att faktiskt kolla med en flyttfirma, även om ni har många vänner/familjemedlemmar som skulle hjälpa till, så är det aldrig kul att hjälpa någon att flytta, haha. Så dom kronorna som det kostar, det är de absolut värt att spendera. För att kunna lägga all energi på flytten såsom att packa ner allting, och sedan packa upp allt.

Qleano har både flytthjälp och flyttstädning, så varför inte köra ett helhetspaket och låta dom även göra den ur-tråkiga flyttstädningen också.. kan ju inte finns något just tråkigare än att städa ur en lägenhet.. blä!

En annan tjänst som dom erbjuder, som vi kommer att testa!!, är visningsstädning. Alltså hur smart? Vi har ju bestämt att “test”-sälja vår lägenhet, eller vi vill fota upp den och invänta rätt köpare till rätt pris. Vi har absolut inte bråttom någonstans då vi inte hittat ett hus som vi vill köpa än.

Men då är det ju perfekt att kunna använda deras “visningsstädning” när vi ska ha visning av lägenheten. Kan jag fokusera mer på att endast styla och få det att se ut så som jag vill att det ska göra på visningen. Aldrig hört talas om denna tjänsten innan så blev väldigt glad när jag upptäckte de! Det blir att boka direkt vi satt någon visning längre fram! 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.