Hemstädning – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Hemstädning

Samarbete med Strykfritt.se

Finns det något mer vardagslyxigt än att boka en hemstädning? Spelar ingen roll om du rattar barn hela dagarna, lever ensam eller utan barn, ibland känner man bara att städning är bland det tråkigaste som finns! Jag har haft hemstädning då och då, sedan 6-7 år tillbaka och älskar det! För mig handlar det om att få tid över till annat, eller bara få ett bättre flow här hemma. Brukar använda mig av hemstädning en gång i månaden för att få det ordentligt städat. Men du kan även välja en gång i veckan eller varannan vecka! Så himla perfekt att du själv kan välja hur ofta, och därmed även anpassa din egna städning hemma efter det, eller egentligen hela ditt liv. Sånt gillar jag! Sen är jag ju väldigt för att vardagslyxa, att istället för att städa, kanske ta en långpromenad eller lunch i stan, under tiden städfirman är på plats hemma. Och sedan komma hem till ett nystädat hem. ÅH! Finns det någon skönare känsla?

Det ska inte vara dyrt att vardagslyxa, och med deras tjänst får du en offert snabbt genom att skriva in dina uppgifter på deras hemsida.

Så är du i behov av hemstädning i Stockholm så tveka inte att besöka Strykfritt.se och boka din provstädning idag! Ni kommer inte ångra er, och kan lägga ner den tråkiga städ-tiden på något annat roligt istället!

Strykfritt har inte bara hemstädning, utan även visningsstädning, kontorsstädning och andra tjänster. Så är du i behov av något mer kring städning så spana in på deras hemsida så hittar du garanterat det du letar efter!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.