Paus – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Paus

När man behöver en liten paus. Sommaren har varit väldigt fylld av jobb i mina sociala kanaler, och jag älskar de! Men så kommer de ikapp och jag känner att det blev lite väl mycket.

Sen är det något problem här på Loppi där min statistik inte visar rätt och de verkar aldrig lösas så på samma gång är jag lite halvt less på allt just nu då jag aldrig haft detta problem innan på andra portaler.. Jag ger allt för mina kanaler och känner inte riktigt att det är värt de just nu. För i botten är jag ju 100% mammaledig från mitt “riktiga” jobb och detta är endast en hobby än så länge där jag inte tagit ut en krona ur mitt företag än.

Jag kommer fortfarande uppdatera såklart och har en del super roliga samarbeten som kommer postas, men behöver finna min glöd igen och hoppas att de mesta löser sig! ❣️

Hoppas ni förstår mig och fortsätter ge mig all kärlek som ni verkligen ger mig varje dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.