Tips – soffbord – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Tips – soffbord

Annonssamarbete med Trendrum

Får dagligen frågor på instagram om vårt soffbord som vi har som är ett glasbord. Jag älskar det, men visst, det är ganska pricy då det kommer från ett design märke. Så jag tyckte det var perfekt att kunna visa er några alternativ som jag gillar och absolut skulle kunna tänka mig att ha här hemma. Har verkligen fastnat för glas och olika träslag, då det är så snyggt och väldigt trendigt just nu! Både mörkt och ljust trä!

Så listar några av mina favoriter här nedan, men oj så svårt det var att bara välja några stycken. Deras utbud är ENORMT!

Glasbord med svart underrede / Glasbord med trä underrede / Betongbord / Träbord / Glasbord med träben

Några punkter jag går efter när jag väljer soffbord, och det ska tilläggas att dom har definitivt ändrats nedan jag fick barn.. och vårt soffbord inhandlades innan de.. hehe. Men som sagt så älskar jag glasbord, men jag erkänner!!, det är otroligt jobbigt att hålla rent från små barnfingrar (och mun.. haha). Det är det dock värt! Så var inte rädda för glasbord även om ni har barn, se bara till att det är stabilt och inte tippar! 🙂

 

Påtal om Trendrum och deras bra sortiment!! Beställde hem en lampa därifrån som jag först beställde (för typ 5 veckor sedan…) från en annan webshop som aldrig dök upp. Så himla typiskt! Men som tur var så hittade jag den hos Trendrum och dessutom till ganska mycket billigare pris än på alla andra ställen där den säljs, hur bra?! Ni kommer garanterat se den nya fina lampan många gånger i mitt hem framöver! 🙂

Så nu kommer jag klicka mig in där varje gång jag letar efter något till hemmet för att se deras utbud först!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.