Ny matta ? – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Ny matta ?

Samarbete med Trendcarpet

Ni vet ju att jag är på jakt efter en ny gosig (men som INTE hårar!!!!) matta till vardagsrummet. Vilken djungel! Finns så otroligt många fina, och i så otroligt många olika material och därmed också prisklasser. Den jag har idag är i det, vad ska man säga, lyx-prisklassen… och jag tycker man ska kunna hitta en super fin mysigt massa utan att betala en förmögenhet.

Här nedan hittar ni några av mina favoriter från Trendcarpet som jag överväger hit!

Här är länkar till dom: 1. 2. 3. 4.

Betydligt mycket bättre prisklasser och minst lika fina som mattor jag sett som varit i den högre prisklassen.

En matta gör ju ett helt rum, bara tänka er hur mitt vardagsrum ovan, skulle se ut utan en matta helt. Det skulle kännas kalare, kallare och omysigare. För oavsett om man har en matta som är lurvig så som jag gillar det, så gör mattor hela rummet. Det ska vara STORA mattor som faktiskt passar måtten på rummet och möblerna. Absolut inte för liten matta, haha! Om det är något jag lärde mig under min inredningsutbildning så är det just det. Här nedan får ni ett exempel på vad jag menar:

Verkligen en super bra guide att ha i åtanke när man ska köpa en ny matta. Go big or go home! 😉

Så är ute efter att förnya hemma, för det är precis vad en matta gör, förnyas allt i ett helt rum! Så kolla in Trendcarpets gigantiska matt-sortiment. Ni kommer att hitta en favorit!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.