Halvfart – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Halvfart

Godmorgon ☕️

Har precis fått mini att somna sin första nap för dagen och satt mig ner i soffan med en kopp te och tänkte jobba lite. Försökt lägga undan de helt i några dagar, svårt!, men kommer fortsätta såhär på halvfart ett litet tag till. Men då jag ändå ska på jobb ikväll i form av ett kul event, så kan jag ändå få undan lite mail nu när E sover 👏🏼

Solen lyser dessutom utanför fönstret och vem blir inte glad och pepp utav det? Vi måste ta oss ut så snart han vaknat!

Nu ska jag få klart de jag håller på med och sedan hoppa in i en dusch! Ha en fin dag ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.