Kontorsstädning! – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Kontorsstädning!

Samarbete med Excelencia

Jag har ju mitt egna företag, och hade mer än gärna haft ett flådigt kontor någonstans i stan. Nu har jag ju precis startat mitt företag så det är en bit dit, haha! Men jag jobbar ju dessutom som ekonom på heltid när jag inte är föräldraledig som många av er säkert redan vet. Där använder vi oss av kontorsstädning varje kväll efter att alla anställda gått hem. Det är ju helt fantastiskt att varje morgon komma till ett städat kontor, där allting är fräscht! Sån otroligt viktig del när man ska spendera så många timmar på sin arbetsplats och för att man ska känna att man trivs!

Är ni i behov av kontorsstädning i Stockholm?

Excelencia är ett företag som erbjuder kontorsstädning i toppklass!

Här är de ni får när ni anlitar dom till ert företag:

  • En dedikerad nystartsansvarig
  • En egen arbetsledare
  • Sex månaders provperiod
  • Kontinuerlig utvärdering och uppföljning
  • Excelencias kvalitetsgaranti

 

Excelencia är ett städföretag, men dom är också så mycket mer. Dom vill stå ut i städbranschen där mycket fungerar likadant överallt genom att erbjuda deras kunder lite mer än andra städföretag. Så ni kan ju anlita dom för även fönsterputs. grov städning av golv, mattvätt, gardintvätt och flyttstädning.. Ett brett utbud med andra ord!

Ni kan inte bara anlita dom för att få ert kontor skinande rent, utan dom erbjuder andra tjänster också.. såsom skoputsmaskiner, entrémattor, dom kan fixa växter till ert kontor (det är ju super viktigt!!), och även frukt och mjölk till kafferummet.. vilket uppskattas väldigt mycket av dom anställda. Och till sist kan ni anlita dom för värdinnetjänster, vilket i stor sett betyder att dom kan fixa ordning i köket och vid kaffemaskinen, hjälp på eventet och omsorg om växter.

Hur bra är inte detta?

Så nu vet ni vilka ni ska anställa till just ert kontor! Kontakta dom för ett kostnadsfri offert idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.