Tavelvägg – Sanna Wester
sannawester

Sanna Wester

Tavelvägg

I partnerskap med Desenio

Ni vet säkert sedan innan att jag älskar Desenio och deras posters. Hela vårt hem är fullt av posters från just dom. Bara se på bilden ovan, alla dom fina i min tavelvägg är från Desenio. Det är så enkelt att skapa fina tavelväggar med deras enorma utbud, och det finns ju absolut något för alla där inne. För ni har väl besökt deras hemsida och scrollat runt? Det bästa är ju också att du kan köpa ramarna där också, så när du får din leverans är det bara att placera ut tavlorna på väggen där du vill ha dom, och bom .. tavelväggen är komplett!

Jag gillar ju deras illustrationer,,.. som ni kanske ser, haha. Men dom har ju så mycket mer än det i deras sortiment. Förut hade jag en annan stil hemma, och även då kunde jag hitta massor av fina prints och posters att ha på väggen.

Bara titta på bilden som Desenio har på deras startsida, precis min stil:

En härlig blandning av beiga toner och mönster, så himla perfekt tavelvägg enligt mig!

In och kolla runt på deras sida så kommer ni garanterat hitta det som passar just ert hem!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannawester
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.